ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення

Мінеральна вата DANOVA

мінеральна вата, мінвата danova данова
 
Базальтовий утеплювач під ТМ DANOVA – це високоякісний утеплювач від національного виробника, що виготовляється по сучасних європейських технологіях.
У коксовій печі-вагранці при температурі 1500-1600 градусів відбувається розплавлення компонентів шихти до необхідної в'язкості, отриманий розплав прямує на багатовалкову центрифугу. Виготовлені волокна обробляються єднальною речовиною на основі фенолформальдегідної смоли і гідрофобізуючим складом.
Базальтове волокно поступає на маятниковий розкладчик, який формує килим необхідної товщини і щільності. Наступний етап - говрування  килима, тобто часткова переорієнтація волокон, це додає готовій плиті високі показники щільності, що дуже важливе в процесі експлуатації.
Сформований килим поступає в камеру полімеризації де під дією гарячого повітря відбувається процес затвердіння єднальної речовини, далі килим охолоджується, розрізається на плити певного розміру і упаковуються в термостійку плівку.
Мінеральна вата DANOVA (ДАНОВА) від українського виробника на основі натуральних базальтовіх порід – розумне рішення в плані тепло- і звукоізоляції при будівництві будівель житлового призначення.
Відмінні теплоізоляційні якості мінеральної вати DANOVA (ДАНОВА) досягаються за рахунок найтонкіших волокон,  в щільності яких стримуються багаточисельні бульбашки повітря, які, як відомо, за умови повної нерухомості є еталонним теплоїзолятором.
 
Особливості структури мінеральної вати, а також натуральна природа її волокон обумовлюють  високу стійкість плит до різних механічних дій і довговічність. Плити з мінеральної вати DANOVA (ДАНОВА) не піддаються деформації, міцно кріпляться в різних тепло- і звукоізоляційних конструкціях і надійні впродовж всього терміну експлуатації.
 Залежно від сфери застосування для кожного окремого продукту лінійки DANOVA (ДАНОВА) закладені свої характеристики щільності, що дозволяє з максимальним ефектом використовувати унікальні властивості цього матеріалу.
Будучи відмінним теплоізолятором, мінеральна вата стримує поширення тепла,  що виникає під час пожежі, і оберігає зовнішні  конструкції від деформації та передчасного руйнування.
Таким чином, теплоізоляційні плити з базальтової вати DANOVA (ДАНОВА) – це відмінний матеріал європейської якості, що забезпечує комфорт і надійність будь-якого будинку.
 
 
 
 
 
 
 

Мінеральна вата DANOVA Івано-Франківськ

Додаткові послуги