ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення

Мансардні дахові вікна FAKRO
Дахові, мансардні вікна Fakro

Мансардні вікна Fakro (Факро) - являються одними з лідерів виробників дахових вікон у Європі. Фірма Fakro була заснована у 1991 році. На український ринок мансардні вікна цього виробника вийшли в 1998 році, з того часу в Україні вона є незмінним лідером з продажу вікон для даху. Компанія факро піклується про здоров'я своїх клієнтів, а також про навколишнє середовище і тому виготовляє дерев'янні мансардні вікна тільки з екологічно-чистої сировини. Є декілька видів дахових вікон, серед яких найбільш поширені: стандартне з зовнішнім гартованим склом, з вентиляційною щілиною, вологостійкі та вікно яке управляється з ПДУ.

Модельний ряд мансардних вікон Факро

Fakro FTS-V з центральною віссю поороту
 Fakro FTS-V з центральною віссю поороту
Fakro FYP-V вікно з піднятою віссю обертання
Fakro FYP-V вікно з піднятою віссю обертання
 Fakro FDY-V з піднятою віссю, та двома створками
  Fakro FDY-V з піднятою віссю, та двома створками
Fakro FPP-V з верхньою віссю обертання
Fakro FPP-V з верхньою віссю обертання
Fakro FWR U3 розпашне вікно вліво або вправо
Fakro FWR U3 розпашне вікно вліво або вправо
Fakro BDL L3 карнизні вікна
 Fakro BDL L3 карнизні вікна
 Сьогодні фірма Fakro - може запропонувативеликий вибір за функціональністю мансардних дахових вікон таких, як:

- обертальн дахові вікнаі;

- відхильно-обертальні вікна;

- панорамні мансардні вікна;

Мансардні та дахові вікна FAKRO

Розміри мансардних вікон Fakro

Розміри мансардних вікон Fakro
Для всіх типів дахових вікон факро існує великий асортимент аксесуарів: жалюзі, шторки, захисні ролети, маркізи, системи електроуправління вікнами та аксесуарами Fakro.
Для правильного монтажу мансардного вікна Fakro також необхідно придбати ущільнюючий комір. Існують коміри для плоского покрівельного матеріалу, для профільованого, для високопрофільного, для збільшення кута нахилу вікна на 10 градусів а також паропропускний комір.
Ми завжди готові проконсультувати наших клієнтів, та порадити оптимальний варіант мансардного вікна Факро.
Дахові вікна Fakro

Дахові вікна Fakro стають невід’ємним елементом при будівництві нових об’єктів, відкривають нові можливості в сучасній архітектурі та дизайні інтер’єру. Використовуючи дахові вікна у реконструкції горищ, легко можна їх змінити у функціональні та по-різному стилізовані інтер’єри. В залежності від побажань клієнтів та винахідливості проектантів навіть найбільш нетипові і витончені бачення можуть бути зображені у вигляді комп’ютерної графіки, за допомогою якої робимо остаточні рішення та втілюємо мрії в реальність. 

 Наша фірма є офіційним представником фірми Fakro і тому ми можемо запропонувати дахові мансардні вікна факро по хорошій ціні. Польські мансардні дахові вікна fakro - це висока якість за відмінну ціну!

Мансардні дахові вікна Fakro (Факро) Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль 

Додаткові послуги