ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення

Компанія ТехноНІКОЛЬ (представництво у Польщі) стала лауреатом конкурсу, в результаті якого була отримана золота медаль «Польського Підприємництва» в категоріях «Краща компанія 2015» та «Кращий продукт 2015».

Наприкінці листопада 2015 Польська національна програма будівництва вже в 5-й раз організувала конкурс для оцінки постачальників будівельних матеріалів та послуг. Метою програми конкурсу є вибір кращих компаній у Польщі, а також визначення найбільш високоякісних матеріалів і послуг, пропонованих для будівельної сфери.
За результатами проведеного конкурсу компанія ТехноНІКОЛЬ (представництво у Польщі) стала абсолютним переможцем у категорії «Краща компанія 2015» і отримала золоту медаль, а рулонні бітумно-полімерні мембрани стали володарем титулу «Кращий продукт 2015»! Перемога в даному конкурсі підтверджує, що ТехноНІКОЛЬ займає міцну позицію в будівельному секторі Польщі та користується довірою споживачів, завдяки високій якості та надійності продукції, клієнторієнтованості компанії, високої кваліфікації персоналу, а також широкому асортименту матеріалів, що відповідають потребам ринку.
Отримані нагороди є доказом того, що компанія ТехноНІКОЛЬ розвивається в правильному напрямку і є експертом польського будівельного ринку.
Техноніколь лідер в Польщі

ТехноНІКОЛЬ визнано кращою компанією 2015 у Польщі!

Додаткові послуги