ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення
Одним з найпоширеніших питань наших клієнтів є - яку водостічну систему вибрати. В цій статті ми коротко розповімо про плюси та недоліки кожної з водостічних систем. На сьогоднішній день, на ринку представлені пластмасові та сталеві водостоки з полімерним покриттям. Ціни залежать від якості матеріалу з якого вони виготовлені, країни походження ну і звісно ж відомості бренду.
Металеві водостічні системи.
Переваги: висока стійкість до ультрафіолету, не велике теплове розширення, стійкість до перепадів температур, великий вибір кольорів та відтінків, довговічність .
Недоліки: можливість появи корозії при зовнішньому пошкодженні полімерного покриття, шумність при опадах, висока ціна.
Пластмасові водостічні системи.
Переваги: не бояться корозії, наявність водостоку малого діаметру, не шумлять під дощем, доступні цінові пропозиції.
Недоліки: часткова втрата кольору в перший рік експлуатації, при монтажі обов'язково дотримуватись теплових зазорів в залежності від пори року в яку проводиться монтаж, значне теплове розширення, в порівнянні з металевим водостоком потрібно використовувати більше гачків, на відміну від металевих - при з'єднанні труб потрібно використовувати муфти (з'эднувачы труб).
Які ринви кращі? Пластикова чи метелева водостічна система, що надійніше?
 
За більш детальною інформацією що до конкретних виробників, звертайтесь до нас в офіс. Для усіх наших клієнтів надаються привабливі знижки!

Які ринви кращі? Пластикова чи метелева водостічна система, що надійніше?

Додаткові послуги