ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення
В умовах підвищення тарифів на газ та електрику, все більше людей починають приділяти увагу утепленню свого будинку.
 тепловтрати будинку
Як ми бачимо з малюнку, найбільша кількість тепловтрат зосереджена у даху та стінах. В цій статті ми розкажемо як правильно потрібно утепляти дах.
В якості утеплювача ми радимо використовувати кам'яну (базальтову) вату. На відміну від піноплату - це негорючий, дихаючий та безпечний для здоров'я матеріал. Використовувати потрібно не рулонну а листову мінвату, в неї менша усадка, а також вона не буде провисати. В залежності від покрівельного матеріалу, розраховується товщина та щільність утеплювача.
Мінеральна вата повинна встановлюватись між стропилами, при необхідності листи вати підрізаються. Важливо щоб на стропильній частині була встановлена супердифузійна плівка-мембрана з високою паропропускною здатністю. Вона потрібна для того, щоб при утворенні конденсату в утеплювачі - виводити надлижкову вологість у підпокрівельний вентильований простір.
Як утеплити дах будинку мінватою?
Після того, як утеплювач встановлений, знизу (зі сторони житла) потрібно встановити паробар'єр. Він служить для того щоб ізолювати мінвату від попадання водяної пари з приміщення, що утворюється у процесі життєдіяльності. Рекомендуємо плівку Strotex AL 90 з фольгованою нижньою стороною що відбиває тепло назад у приміщення, та зменшує тепловтрати.
встановлення паробар'єру
Стики паробар'єру бажано проклеювати двостороннім скотчем або фольгованою стрічкою.
 Металізована стрічка для склеювання підпокрівельних плівок
Утеплення даху - завершене, можна приступати до внутрішніх ремонтних робіт.
Для утеплення даху ми рекомендуємо вату Техноніколь, що за своїми характеристиками є аналогом європейських брендів, та немає аналогів на території України, а також доступна за хорошою ціною.
    Відео. Професійні поради по утепленню підлоги та даху.

Як утеплити дах будинку мінватою?

Як утеплити дах будинку мінватою?

Додаткові послуги