ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення
Цю статтю ми написали з метою ознайомлення наших клієнтів з різними видами покрівельних матеріалів. Багато людей звертаються до нас з питанням - "Чим накрити будинок? Наші майстри радять... Нам казали що таким краще не накривати..". Велика кількість неправильної інформації тільки може ще більше заплутати.
Прочитавши цей матеріал, у вас сформується певна думка того, що для Вас більше підходить. Ця стаття не являється рекламною, та не несе жодної агітації.
1.Металочерепиця:
Металева покрівля - найбільш поширений покрівеьний матеріал в Україні. Її основні переваги - різноманітні модельні рішення в залежності від заводу виробника, низька вага 3.5 - 5 кг на 1 м.кв площі, щвидкий монтаж, широка колірна гамма. Недоліки: при пошкодженні захосного покриття з'являється корозія, легко пошкодити навіть при монтажі, відсутня шумоізоляція та висока теплопровідність, великий процент відходу при складних конструкціях покрівлі.
Металочерепиця Ruukki хвиля Monterrey
2.Профнастил або металопрофіль:
Від металочерепиці відрізняється зовнішнім виглядом. При складних конструкціях значно менший % відходу, за рахунок симетричності.
профнастил т18
3.Полімерпіщана черепиця:
Переваги такої черепиці - низька теплопровідність, добра шумоізоляція, невисока ціна, за своєю формою нагадує натуральну черепицю. Недолік - всі пвх матеріали чутливо відностяться до УФ випромінювання, а отже змінюють колір, в залежності від якості полімерів може виділятись неприємний запах, з часом стає крихкою, мала колірна гамма.
Полімерпіщана черепиця Івано-Франківськ
4.Бітумна черепиця:
Напевно найоригінальніший вид покрівельного матеріалу. Переваги - великий вибір забарвлень та моделей, великий термін гарантії, хороша шумоізоляція та морозостійкість, низька теплопровідність, безвідходність навіть на дуже складних дахах. Недолік - додаткові витрати на osb плиту, якісна бітмна черепиця коштує дорого, у вологому кліматі може з'явитись мох.  
Черепиця IKO CAMBRIDGE
5.Композитна металочерепиця:
Плюси такої крівлі - довгий термін експлуатації, різноманітні модельні рішення, оригінальність, низька теплопровідність та хороша шумоізоляція, висока гарантія, низький % відходу за рахунок покрівельних листів невеликого розміру. Основними недоліками є - висока ціна а також проблема найти кваліфікованих спеціалістів з досвідом роботи з композитною черепицею.
metrotile MetroViksen  
6.Цементно-піщана черепиця:
Цей вид матеріалу відноситься до натуральної черепиці. Найбільш довговічний матеріал що виготовляється вже не одне століття. Один з найпоширеніших матеріалів у Європі. Переваги - висока шумоізоляція та теплоізоляція, зовнішній вигляд, економія -тепло та -енерго ресурсів, екологічно чистий та довговічний матеріал. Недоліки - висока вартість добірних елементів, проблема знайти майстрів з досвідом роботи, потребує обережного транспортування та вигрузки, висока вага 40-44 кг на 1 м.кв.
цементно-піщанна черепиця терран, Угорщина
7.Керамічна черепиця:
Цей вид натуральної черепиці відрізняється від цементно-піщаної черепиці матеріалом з якого вона виготовляється - глина. Вона також є довговічна та дуже практична так як і цп черепиця. Але кераміка рахується більш елітним покриття, існує безліч різноманітних форм, кольорів та покриттів такої черепиці що влаштує любе архітектурне рішення.
 дах Koramic Alegra 8
 
Більш детальну інформацію що до виробників покрівельних матеріалів ви можете дізнатись - звернувшись до нас за нашими контактами.
Додаткові послуги