ДАХ-ЦЕНТР все для Даху та Утеплення

Як правильно виміряти дах?

Останнім часом все більше людей почало звертатись із проханням розрахувати вартість покрівлі, для того, щоб оцінити вартість комплекту даху.
Для цього слід намалювати вигляд вашої покрівлі зверху. В залежності від конструкції - дво-скатний, шатровий, ламаний, гуцульський, також з різноманітними прибудовами та голубятниками, так і малюємо.
Як правильно поміряти дах? Знімаємо розміри покрівлі.
У випадку якщо дах дуже складний - можна намалювати кожен скат окремою геометричною фігурою, але у цьому випадку обов'язково вказуйте напрямок стоку води стрілкою (зверху - вниз). Розрахунок повної комплектації покрівлі залежить також від виду покрівельних матеріалів. Наприклад: бітумна черепиця - практично безвідходна, а металочерепиця має досить значну кількість відходів, також треба враховувати поперечні та поздовжні перекриття листів (вони залежать від моделі металочерепиці). При замовленні покрівлі на нашій фірмі, Вам не потрібно самостійно займатись заміром покрівлі. Ми пропонуємо безкоштовний виїзд нашого спеціаліста, який зможе правильно виміряти дах.
 
 
Додаткові послуги